• Steel Frame going up
  • Roof going on
  • Internal Decoration ongoing
  • Lighting and Brise Soleil installed around Main Entrance
  • Internal completion shot
  • Internal completion shot
  • Internal completion shot
Sobell House
Client: 
Sobell House Hospice
Contractor: 
Kingerlee Ltd
Photographer
Working Images

Sobell House Hospice had identified a need to expand their current services at their hospice on the Churchill site in Oxford. The proposed facility will accommodate an increase in the need for palliative care of fragile patients with more complex needs, such as Dementia, living in Oxfordshire.

On the ground floor, the building will be split between six new bedrooms and ensuites for the palliative care of patients suffering from dementia and a new Lymphedema clinic. The first floor will be split between accommodating a new staff changing and welfare facilities and the hospice’s existing Charitable Offices.

The layout of these areas all benefit from an external view of the courtyard garden which has been retained and improved, this will provide privacy and a sense of enclosure to the new annexe.

Keep an eye on our social media for regular updates during the construction of this important building.